Gösterli Ortaokulu


Vizyon: Eğitim öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak öğrencilerin ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olmak.

Misyon: Türkiye’yi çağdaş uygarlıklar düzeyine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim bilim ve kültür merkezi olmak.

Başarılar: Okulumuz her eğitim öğretim döneminde Fen Liselerine öğrenci yerleştirmektedir. Aynı zamanda bursluluk sınavlarında öğrencilerimiz başarı göstermektedir. 2016-2017 eğitim öğretim yılında yapılan TEOG sınavında Ayşe ELMACI öğrencimiz 500 tam puan alarak Türkiye 1.si olmuştur. 2017-2018 eğitim öğretim yılında LGS sisteminde Esmanur YALÇINTAŞ Bor Şehit Ramazan Konuş Fen Lisesini, Betül ÖZÇELİK Ürgüp Tesan Fen Lisesini kazanmıştır. 2018-2019 eğitim öğretim yılında Kader SÖNMEZ Niğde Fen Lisesini kazanırken iki öğrencimiz Şehit Kemal Tosun Proje Anadolu İmam Hatip Lisesini, dört öğrencimiz Atatürk Anadolu Lisesini kazanmıştır. 2019-2020 eğitim öğretim yılında Miraç GÜNER Yunus Emre Anadolu Lisesini kazanırken iki öğrencimiz Şehit Kemal Tosun Proje Anadolu İmam Hatip Lisesini, bir öğrencimiz Atatürk Anadolu Lisesini kazanmıştır. 2020-2021 eğitim öğretim yılında ise bir öğrencimiz Atatürk Anadolu Lisesini, bir öğrencimiz Şehit Kemal Tosun Proje Anadolu İmam Hatip Lisesini, iki öğrencimiz ise meslek lisesinin sınavlı bölümlerini kazanmıştır. 2022-2023 eğitim öğretim yılında Zeliha OLÇAY Bor Şehit Ramazan Konuş Fen Lisesini, Handan ÖZDEMİR Bor Şehit Nuri Pamir Anadolu Lisesini kazanmıştır. Ayrıca 2023 Eylül´de yapılan İOKBS´yi 5. sınıf öğrencimiz Aslı BİNGÖL ve 7. sınıf öğrencimiz Hiranur BAYAR kazanmıştır.

Saatler: 08:30-16:10
Isınma: Kalorifer-Kömür
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuzda öğretmen servisi bulunmamaktadır. Köy servisi sabahları Niğde merkeze hareket etmektedir, akşamları köye dönüş yapmaktadır.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda futbol, basketbol, voleybol, satranç ve masa tenisi dallarında okul içi turnuvalar düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03882840193

Belgegeçer - (388) 284 0193

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://gosterliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Gösterli Köyü/NİĞDE

Öğretmen :9
Öğrenci :45
Derslik :6
Çok Amaçlı Salon :1
Biyoloji Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :3200
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Gösterli Köyü/NİĞDE

Adres - Gösterli Köyü/NİĞDE

Ulaşım Okulumuza ulaşım bireysel araçlarla sağlanabilmektedir. Köyümüzde konaklama imkanı mevcuttur. Niğde, Nevşehir ve Aksaray illerine 50 km mesafede bulunan okulumuza yine Aksaray ili Gülağaç ilçesi ve Nevşehir ili Derinkuyu ilçeleri yaklaşık 20 km mesafededir ve öğretmenlerimiz bu yerleşim yerlerinde de ikamet ederek kendi özel araçları ile okulumuza ulaşım sağlayabilmektedirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuza ulaşım bireysel araçlarla sağlanabilmektedir. Köyümüzde konaklama imkanı mevcuttur. Niğde, Nevşehir ve Aksaray illerine 50 km mesafede bulunan okulumuza yine Aksaray ili Gülağaç ilçesi ve Nevşehir ili Derinkuyu ilçeleri yaklaşık 20 km mesafededir ve öğretmenlerimiz bu yerleşim yerlerinde de ikamet ederek kendi özel araçları ile okulumuza ulaşım sağlayabilmektedirler.